Căutare MDM

Buletin

Probleme la frâne la Peugeot Partner

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #22367 prin manual-mecanic
Probleme la frânele Peugeot Partner Publicat de manual-mecanica
:nesigur: Bună ziua, problema mea este cu frânarea motorului diesel Partner. Am verificat pompele de roată, pompa centrală, pompa de vacuum și servomotorul, dar nu găsesc nicio defecțiune. Pedala de frână este la o înălțime bună, dar nu este eficientă. Se pare că dă o defecțiune de vacuum în servomotor, dar întregul sistem a fost verificat. Nu este (ABS). Orice sugestii sau idei despre cum să rezolv problema ar fi foarte apreciate.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #22376 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme de frânare la Peugeot Partner
Aproape că nu menționează problema pe care o prezintă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #22378 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme de frânare la Peugeot Partner
Problema este că frâna devine tare sau lipicioasă. Trebuie să apeși pedala puțin mai tare pentru a opri vehiculul. E ca și cum servomotorul pompei de vid ar fi deconectat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #22382 prin manual-mecanic
Am aceeași problemă și cu Partner-ul din 2002. Cred că e vorba de o pompă de vacuum, pentru că prima frânare e bună și apoi devine prea tare. Orice sugestie ar fi apreciată, deoarece eu abia frânez. Mulțumesc anticipat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #22387 prin manual-mecanic
PROBLEMA PE CARE O AI ESTE POMPA DE VID. AM AVUT DEJA ACEEAȘI EXPERIENȚĂ, PRIETENE. NU STARE SĂ VERIFICI TOATE TRASEELE ȘI DIAGRAMELE DE VID, DEOARECE PROBLEMA POATE FI O BANISMĂ. UNELE VEHICULE PARTENERE TREBUIE SĂ FIE AERIZATE CU SCANERUL. SPER CĂ INFORMAȚIILE MELE ȚI-AU FOST DE UTILEU. MULȚUMESC FOARTE MULT.