Căutare MDM

Buletin

DEFECT SENZOR DE OXIGEN FORD EXPLORER SPORT 2001

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22362 prin manual-mecanic
AM UN FORD EXPLORER DIN 2001 ȘI S-A APRINS MARTORUL VERIFICARE TECH ENGINEER PE BORDUL DE BORD. AM EFECTUAT O SCANARE ȘI AU APARUT URMĂTOARELE CODURI:
P0133 CIRCUIT SENZOR O2 RĂSPUNS LENT BANCĂ 1 SENZOR 1
P0135 CIRCUIT ÎNCĂLZIRE SENZOR O2 BANCĂ 1 SENZOR 1
P1130 LIPSA COMUTATORULUI HO2S11 - REGLAREA COMBUSTIBILULUI LA LIMITA
P1131 LIPSA COMUTATORULUI HO2S11 - SENZORUL INDICĂ O COMPRESIE SĂRACĂ
P1132 LIPSA COMUTATORULUI HO2S11 - SENZORUL INDICĂ O COMPRESIE BOGATĂ
P0171 SISTEM PREA SĂRĂCĂR BANCĂ 1
P0174 SISTEM PREA SĂRĂCĂR BANCĂ 2
P0301 RATAJ DETECTAT LA CILINDRU 1
P0303 RATAJ DETECTAT LA CILINDRU 3

MĂ POATE AJUTA CINEVA SĂ INTERPRETEZ ACESTE CODURI ȘI CUM SĂ LE CORECTEZ. MAȘINA NU ACCELEREAZĂ LA RALANTI, IAR GAZELE DE EȘAPAMENT AU UN MIROS FOARTE PUTERNIC.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22364 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Defecțiune senzor de oxigen Ford Explorer Sport 2001
Prietene
, se pare că mulți dintre senzorii vehiculului au fost deconectați.
Ca primă măsură, poți șterge codurile cu scanerul. Dacă înregistrează din nou doar senzorul de oxigen, verifică circuitul. Dacă nu găsești nicio defecțiune în circuit, înlocuiește senzorul de oxigen; este posibil să fi ajuns la sfârșitul duratei sale de viață utilă.
Reține că testul senzorului de oxigen ar trebui să oscileze între 0 și 1 volt; oscilațiile sunt de obicei în mV.

Sper că te ajută,

Heraldo.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22365 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Defecțiune senzor de oxigen Ford Explorer Sport 2001
Salutări, și în opinia mea ai defecțiuni la 2 cilindri. Acest lucru face ca citirile senzorului de oxigen să fie neregulate. Începe prin a șterge codurile de eroare și apoi verifică ce este cel mai probabil în neregulă cu cilindrii. Ar putea fi bujii, cabluri sau un furtun de vacuum. Poți verifica și compresia și ar trebui schimbat unul dintre senzorii de oxigen care are un încălzitor defect. Sper că acest lucru te ajută.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22411 prin manual-mecanic
Dragi Heraldo și Marvarg, vă mulțumesc pentru răspunsul prompt și sprijinul acordat. Am efectuat o scanare, iar senzorul 1 de pe banca nr. 1 indica 0,16 mV, iar senzorul nr. 2 indica 0,6 mV. Am șters codurile în aceeași zi, dar martorul de verificare a motorului de pe bord s-a aprins din nou. Voi rula din nou scanarea pentru a vedea ce coduri îmi dă. De asemenea, intenționez să verific bujiile, deoarece cablurile sunt noi-nouțe, iar mecanicul nu le-a verificat când le-a înlocuit. Cât despre furtunul de vacuum, ce ar putea cauza problema? Ar trebui înlocuit senzorul de oxigen cu bujia incandescentă defectă sau doar bujia incandescentă?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22431 prin manual-mecanic
Senzorul vine cu un încălzitor încorporat, este un singur senzor. Verificați starea convertoarelor catalitice, acestea afectează și arată defecțiunile senzorului de oxigen. Verificați dacă funcționează și, atunci când sunt curate, generează o contrapresiune care păcălește senzorul de oxigen.