Căutare MDM

Buletin

Ambreiaj Renault Express

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22449 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ambreiaj Renault Express
Bună, ce mai faci? Ai observat mica bilă de plastic de pe furculiță?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22450 prin manual-mecanic
bun

, da, am schimbat tot ansamblul și mașina merge din decembrie 2010, dar cu ambreiajul ca o piatră și reglat astfel încât să se decupleze și să intre vitezele.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22471 prin manual-mecanic
Furca în sine se uzează, ceea ce poate duce la o pârghie insuficientă. Dacă spui și că este dificil să apeși ambreiajul, este și mai probabil ca aceasta să fie problema.

Ceea ce ar trebui să faci este să scoți cutia de viteze și să verifici sistemul furcii, să vezi dacă oferă o pârghie adecvată și dacă totul este în stare bună.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26227 prin manual-mecanic
Ei bine,

problema asta există de ceva vreme, dar nu am rezolvat-o. Ambreiajul era greu la un Renault Express și, din câte am auzit, se întâmplă și la Clio-ul cu 16 trepte. Exact ce-mi spui și tu, Nestor. Bila furcii era uzată și nu avea suport. Am schimbat-o și acum e mai lină ca la o mașină nouă.

Mulțumesc.