Căutare MDM

Buletin

Ambreiaj Renault Express

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22342 prin manual-mecanic
Ambreiaj Renault Express Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor,

am un Renault Express și în decembrie am schimbat ambreiajul (kit complet), dar când mă duc să decuplez ambreiajul, nu ajunge sau abia ajunge. Mă uit la pedală, nimic, totul e în regulă. Am schimbat un cablu de ambreiaj nou, nimic. Până la urmă, a trebuit să pun o căptușeală între cablu și cutie, dar e atât de tare, încât îți cedează piciorul. Și până la urmă, am ajuns la concluzia că mi-au dat o placă de la un alt model care are cursă mai mare.

Nu știu dacă s-a mai întâmplat cuiva sau dacă puteți să mă lămuriți cu ceva.

Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22353 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ambreiaj Renault Express
Prietene, uneori când montezi ambreiaje, presa este prea plată și pedala taie prea jos. Dacă ai un cablu sau o pedală de reglare, atunci ajustează-le. Pe măsură ce discul se uzează, presa iese puțin afară și pedala revine la normal. Uneori poți pune distanțiere între presă și volantă, dar dacă faci asta, ambreiajul va rezista mai puțin. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22394 prin manual-mecanic
Salut,

nu știu ce vrei să spui prin presa plată, care e defectă din fabrică? Reglajul pedalei e la înclinare maximă, și am și o căptușeală între capătul cablului și cutia de viteze.

Dacă nu, ce ar trebui să fac? Să o scot?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22398 prin manual-mecanic
Demontează cutia și verifică, presa este diafragma, nu știu cum se numește în țara ta, dar când este prea plată, angrenajele nu se cuplează corect.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22448 prin manual-mecanic
Să demontez cutia? Exact asta nu vreau să fac, la naiba, având în vedere câtă muncă implică.

Eu o numesc placă de presiune, dacă vorbim despre același lucru, iar tu îmi spui că a venit foarte plată din fabrică sau că ceva nu a mers bine la asamblare. Nu cred asta, altfel nu ar funcționa.

Mulțumesc