Căutare MDM

Buletin

Martorul luminos al filtrului de combustibil Toyota Hilux

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22249 prin manual-mecanic
Martorul filtrului de combustibil de la Toyota a rămas aprins și nu se stinge. Am deconectat sistemul electric și am așteptat câteva momente, dar nimic... Am schimbat filtrul și încă este aprins! Sper că cineva îmi poate da niște sfaturi despre cum să remediez asta! Mulțumesc!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22254 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Martor luminos filtru de combustibil Toyota Hilux
Salut prietene, verifică dacă nu cumva cablul este în scurtcircuit undeva pentru că e la masă. Verifică și ramificația și vei vedea că îți va rezolva problema.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22259 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Martor luminos filtru de combustibil Toyota Hilux
Salut, ce model și an de fabricație este Hilux-ul?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22399 prin manual-mecanic
Am verificat cablul, dar nu are masă nicăieri. Mulțumesc pentru sfat. Nu știu dacă există o modalitate de a bloca indicatorul. Modelul este din 2008.