Căutare MDM

Buletin

Ajutor urgent

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2220 prin manual-mecanic
Ajutor urgent Publicat de manual-mecanica
Dragi prieteni de forum, am nevoie urgentă de ajutor cu mașina mea.
Am un Ford Galaxy Ghia din 1993, 2.0, fără injecție.
Problema este că mi s-a activat alarma și nu găsesc pe nimeni care să o poată dezactiva.
Când alarma este activată, aceasta blochează și aprinderea, pe lângă zgomotul sirenei și al luminilor de girofar.
Vă rog, am nevoie de ajutor. Nu am alte mijloace de transport, iar acest lucru este foarte util.

Dacă cineva are o idee despre cum să dezactivez alarma fără a bloca contactul, vă rog să trimiteți un e-mail la .

Vă mulțumesc foarte mult anticipat.

Salutări
mab1991
Din Chubut, Argentina

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2225 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor urgent
Scoate siguranța. Probabil e situată în partea stângă a șoferului, sub tabloul de bord. E o cutie neagră. Dacă urmărești cablajul, te va duce la siguranță. Scoate-o și gata. Dacă nu, taie firul roșu care alimentează cutia și adaugă-l la cel care vine de la cheie. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2237 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor urgent
Verificați marca alarmei. Deconectați modulul de alarmă care se află sub masa de biliard.