Căutare MDM

Buletin

Întregul bord al modelului Corsa Evolution 1.8 se aprinde.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #22130 prin manual-mecanic
Salut tuturor, am nevoie de ajutorul vostru. Am un Corsa Evolution 1.8 din 2004. Problema este că atunci când aprind luminile de poziție, se aprind toate luminile de pe bord. Acest lucru se întâmplă când mașina este oprită, dar se sting când funcționează. A mai pățit cineva asta? Mă puteți ajuta? Mulțumesc anticipat

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #22183 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Întregul bord al Corsa Evolution 1.8 se aprinde
Bună ziua.
Problema pe care o descrii este foarte ciudată, deoarece singura diferență dintre cele două stări este că la un moment dat luminile sunt alimentate de alternator (stare normală), iar în momentul problemei, sunt alimentate de baterie.

Ceea ce m-aș fi așteptat este ca atunci când mașina este oprită, luminile de poziție de pe bord să se stingă, făcând să pară că toate luminile sunt aprinse din cauza unei baterii descărcate.

Te-aș ruga să confirmi problema.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #22201 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Întregul bord al Corsa Evolution 1.8 se aprinde
Am verificat deja ce ai menționat și nu e asta. E destul de ciudat și nu mai știu ce e. Când mașina merge, apăs pe luminile de poziție și funcționează perfect, dar în momentul în care o sting, toate luminile de pe bord încep să clipească și chiar și indicatorul pompei de combustibil se aprinde sincronizat cu luminile de poziție. Am crezut că sunt releele, dar nu este așa și mă tem că se va arde pompa de combustibil. Asta se întâmplă doar când mașina e oprită. Mulțumesc pentru răspuns

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #22206 prin manual-mecanic
Scanează-l, scanează-l și iar scanează-l

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #22283 prin manual-mecanic
Hahaha, ca la discotecă! Uite, când e aprins Hazard, verifică masa pompei de combustibil. Dacă clipește, problema e la masă, nimic altceva. Mult noroc!