Căutare MDM

Buletin

Ajutor cu bieleta de direcție Kia Carens 2004

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22103 prin manual-mecanic
Ajutor cu tija de direcție Kia Carens 2004 Publicat de manual-mecanica
Dragi tuturor, acum câteva zile mecanicul mi-a spus că trebuie să schimb bielele de direcție la Kia Carens-ul meu. Am comandat piesele de schimb și mi le-a schimbat. Spre surprinderea mea, când mă întorceam fericit acasă cu piesele de schimb schimbate, una dintre biele s-a rupt unde are o mică bilă la un capăt. Pe scurt, după ce a pus mâna mecanicul pe ea, s-au rupt trei biele și nu mai știu ce să fac. Dacă cineva are experiență în această chestiune, aș aprecia ajutorul dumneavoastră.
Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22114 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor cu biela Kia Carens 2004
E rar să se taie, dar nu imposibil. Ar trebui să cumperi cea mov din alt magazin, poate lotul a ieșit prost, sau e foarte lungă și se încarcă mult, asta mi-a trecut mie prin minte.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22117 prin manual-mecanic
Probabil că e adevărat, dar lucrul ciudat e că atunci când s-a stricat una dintre cele noi, au fost înlocuite cu cele vechi pe care le avea deja mașina, dar bila a ieșit și ea la un capăt.
:clipire: :clipire:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22138 prin manual-mecanic
Deci verifică componentele, merge la tavă, asigură-te că nu e prea jos, iar celălalt capăt merge la amortizor, așa că verifică dacă distanța este corectă și că nu există o deplasare excesivă, fie pe verticală, fie pe orizontală. Problema trebuie să fie efortul excesiv.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22145 prin manual-mecanic
Salut, mi s-a întâmplat același lucru, dar la un Peugeot. Soluția este să montezi biela fără a ridica vehiculul și să slăbești puțin bucșele barei stabilizatoare. De asemenea, verifică dacă bilele bielei de direcție sunt pe partea corectă. Înainte de a mișca vehiculul, rotește articulația sferică pentru a vedea dacă cuplul nu generează o forță excesivă.