Căutare MDM

Buletin

Iveco Daily

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #22081 prin manual-mecanic
Iveco Daily Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, am o camionetă de zi cu zi care a ars siguranța numărul 5 care controlează indicatorii de pe bord (temperatură, combustibil, kilometraj...) Am pus una nouă și s-a ars din nou, am verificat cutia de siguranțe de sub bord și în spatele ei am văzut că s-au arse cablurile care merg la siguranța respectivă și aș vrea să le schimb dar cred că ar trebui să demontez bordul pentru asta sau există altă modalitate de a face asta din moment ce toate cablurile sunt arse și trebuie să fie un motiv? :S

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 7 ani și 1 săptămână #53304 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali tema Iveco Daily
Mi se întâmplă același lucru. Bordul nu funcționează. L-am deconectat, dar siguranța este tot în scurtcircuit. Am încercat să deconectez luminile, dar tot în scurtcircuit. Nu găsesc unde ar putea fi scurtcircuitul la aceeași siguranță. Vă rog să mă ajutați!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 7 ani și 1 săptămână #53309 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali tema Iveco Daily
este siguranța