Căutare MDM

Buletin

faruri opace

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3603 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: faruri opace
FRATE, O RECOMANDARE. CUMPĂRĂ-LE NOI. CU CELE MAI BUNE SPECIALITĂȚI.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3716 prin manual-mecanic
Am cumpărat șmirghel umed cu granulația 2000, l-am șlefuit cu apă și detergent pudră, l-am șlefuit bine, apoi am cumpărat polietilenă albă și roz cu o cârpă, am dat două straturi de polietilenă albă, care este cea mai rezistentă, și în final un strat de polietilenă roz, în final un strat de ceară neutră și gata. Lămpile tale vor fi ca noi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3717 prin manual-mecanic
Am cumpărat șmirghel umed cu granulația 2000, l-am șlefuit cu apă și detergent pudră, l-am șlefuit bine, apoi am cumpărat polietilenă albă și roz cu o cârpă, am dat două straturi de polietilenă albă, care este cea mai rezistentă, și în final un strat de polietilenă roz, în final un strat de ceară neutră și gata. Lămpile tale vor fi ca noi.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3772 prin manual-mecanic
Știu că există o lustruire specifică pentru farurile din policarbonat, dar în acest moment nu știu marca sau cine o distribuie. Dacă aflu, o voi posta. Cu cele mai bune urări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3858 prin manual-mecanic
Șlefuiți-le cu șmirghel umed cu granulație 1000, apoi cu șmirghel cu granulație 2000 și, în final, lustruiți-le cu lustruire, încercând să îndepărtați câte puțin mai mult din zgârietură de fiecare dată, până când nu mai există zgârieturi.