Căutare MDM

Buletin

Probleme cu Clio Authentique

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2201 prin manual-mecanic
Probleme cu Clio Authentique Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, poate cineva să-mi spună ce ar putea fi în neregulă cu Clio-ul meu Authentique din 2003? În weekend, mașina a început să încetinească și să se clatine... Îmi dă o mică alarmă rotundă care sună ca o pompă de apă. Am citit în manualul de utilizare care vine cu mașina și cred că e din cauza emisiilor de gaze de eșapament... A, ce credeți că e din cauza asta, pentru că motorul începe să se clatine la turații mici, clatină mult și alarma clipește...

Știu că nu am dus-o la reprezentanță pentru service... având în vedere că ne taxează o avere... Cred că are nevoie doar de o reglare și atât... dar dacă cineva mi-ar putea da niște îndrumări, aș aprecia...

De asemenea, uneori se stinge micul desen cu bărbatul cu centura de siguranță... și cel de SERVICE. Credeți că e un contact fals?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2258 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu Clio Authentique
Salut, dacă e diesel, de care nu știu modelul ăsta, probabil e supapa EGR, care e blocată, s-a întâmplat și la Clio-ul meu, dacă e asta, veste bună și veste proastă, vestea bună e că o poți curăța sau anula, dar ai mare grijă, pentru că dacă o anulezi greșit va fi mai rău, iar vestea proastă e că până nu ștergi defectul din memorie o va indica în continuare ca existentă și pentru asta ai nevoie de un calculator cu program, deoarece de obicei oamenii nu au unul prin casă, ai nevoie de un atelier, nu unul oficial ci unul de încredere, și ar trebui să aibă nenorocitul calculator.
Cureaua, un singur contact e cel mai probabil, uită-te cu atenție sub scaun, și testează continuitatea dintre contacte dacă cedează, la fel de simplu ca tăierea și lipirea, nu face lucruri ciudate, cositorirea e foarte simplă și scăpăm de probleme mai mari.
Nu știu dacă te va ajuta, dar mai puțin nu e nimic. Salutări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2385 prin manual-mecanic
Mulțumesc aitor1987, scuze pentru întârzierea cu care răspund la ajutorul tău... adevărul e că deja au reparat mașina, problema era la o bobină de aprindere, profitând de această modificare am făcut reglajul pentru că striga după ea... a rămas aprins doar martorul luminos de benzină și emisii, dar a doua zi s-a șters singur, cred că a luat-o drept bună și a eliminat-o... din moment ce nu a putut să o șteargă pe scanerul mecanicului, ce ciudat, nu!!
Am verificat deja cablurile de la centura de siguranță și cred că știu că a fost un contact fals pentru că alarma de pe bord nu se mai aprinde.
Mulțumesc mult, aitor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2390 prin manual-mecanic
Cu plăcere. Măcar te-am ajutat cu una dintre ele și mă bucur, având în vedere că experiența mea este scurtă. Ți-am scris doar pentru că am un Clio și am un Renault de câteva luni, și asta se întâmpla înainte. De dragul tău, sper să nu mai trebuiască să te ajut (să nu mai am defecțiuni). Cu stimă.