Căutare MDM

Buletin

KANGOO 1.6 16 DIST BELT CUT

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2196 prin manual-mecanic
TĂIEREA CUREA KANGOO 1.6 16 DIST Publicat de manual-mecanica
BUNĂ, AI PUTEA SĂ-MI SPUNI DACĂ 1.6 16V ARE SUPAPE? ȘI AȘ VREA SĂ ȘTIU CUM SE SCHIMBĂ CUREA. MULȚUMESC

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2268 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: KANGOO 1.6 16 DIST BELT CUT
Da, îndoaie supapele dacă cureaua se desprinde. Dacă nu te pricepi prea bine la înlocuirea curelei de distribuție, nu-ți forța norocul și nu duce mașina la un service auto.

Dacă cureaua este instalată incorect sau motorul este sincronizat prost, poate distruge motorul imediat ce rotești cheia în contact.

Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2550 prin manual-mecanic
Prietene, dacă Kangoo-ul tău se strică, depune reclamația pe site-ul Profeco. Există deja peste 100 de reclamații privind defectele mașinilor Renault.

Sau postează reclamația ta pe site-ul www.apestan.com

. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 luni #2607 prin manual-mecanic
Toate motoarele de 16v au „problema” că dacă se rupe cureaua îndoaie supapele, branduiește pistoanele și în majoritatea cazurilor îndoaie bielele. Pe scurt, este mai ieftin să pui un alt motor, fie unul ușurat, fie unul de la fier vechi, decât să repari cel stricat. Pentru a schimba distribuția ai nevoie de sculele potrivite, nu știu dacă le ai (o cutie bună cu clichet de 1/2 și 1/4 inch, un cric cu roți ca cele de la reducere și puțin altceva). Dacă nu ești familiarizat cu mecanica, te sfătuiesc să nu o faci pentru că zgarda te-ar putea costa mai mult decât câinele. Îți spun toate acestea pentru că sunt mecanic și am schimbat multe distribuții (toate cu succes până acum) și oricât de mult explic aici, în practică este mai complicat, dar dacă îndrăznești, pot să-ți fac niște desene să vezi. Când îmi spun cum să fac, le pot posta pe pagină. Emailul meu este