Căutare MDM

Buletin

Transmisie standard foarte dură

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21949 prin manual-mecanic
Transmisie standard foarte dură Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, tocmai am cumpărat un Pontiac SunFire

și constat că transmisia este prea dură, știi că fostul proprietar mi-a spus asta pentru că se încălzește când este frig etc.

dar vă voi spune ce face mașina.

Dacă este aliniată la stânga, prima și a doua intră fără probleme, dar pentru a schimba la a treia trebuie să mutați maneta spre centru și această mișcare este cea dificil de făcut, odată ce este acolo, este ușor să schimbați de la a patra la a treia

și la fel se întâmplă și pentru a merge la a cincea,

adică vedeți desenul manetei 3 sus și trei jos,

ei bine, așa se blochează sau este foarte greu să treci de la prima pereche la a doua și a treia, dar în cadrul fiecăreia dintre perechi este ușor să pui schimbările.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21964 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Transmisie standard foarte rigidă
Cred că ai o problemă cu maneta selectorului de viteze, fie că e vorba de lipsă de lubrifiere, fie de componente uzate. Verifică-o și demontează-o din interior.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21983 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Transmisie standard foarte rigidă
Ar trebui să verificați sincronizatoarele din cutie, este posibil să fie uzate și să fie nevoie să le înlocuiți.