Căutare MDM

Buletin

Turbo manual Cirrus 2.4 Cred că uleiul trece prin el.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21937 prin manual-mecanic
Iese mult fum albastru din eșapament. Am scos bujiile, sunt uscate. Ei bine, nu chiar atât de mult, dar nici fumul acela.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21938 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: manual turbo cirrus 2.4 Cred că uleiul trece prin
Verifică conducta de admisie pre și post turbo pentru a vedea dacă trece ulei prin ea. Va trebui să verifici și intercoolerul și furtunul care face legătura de la intercooler la conducta de admisie a motorului. De acolo începe.

Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21939 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: manual turbo cirrus 2.4 Cred că uleiul trece prin
Vor avea o schemă turbo. Îl voi demonta mâine. Rezervoare.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22102 prin manual-mecanic
Când bucșele turbo ale unei mașini sunt deteriorate, începe să curgă ulei. Atenție, nu vă încurcați. Se pare că segmenții sunt rupți sau aliniați, dar nu și garniturile de ulei și apă ale turbo, provocând un nor imens de fum albastru. Mulțumesc.