Căutare MDM

Buletin

Motor TOYOTA 1E

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21936 prin manual-mecanic
Motor TOYOTA 1E Publicat de manual-mecanica
Am schimbat deja pistoanele și segmenții de 3 ori, am rectificat blocul și supapele cu garniturile lor, dar la 1000 km începe să consume ulei și produce fum albastru de eșapament. Am nevoie de un manual de service și/sau sfaturi. Vehiculul este un TOYOTA STALET din 1989, 1000 cmc, motor 1-E și șasiu EP-70.
Adresa mea de e-mail:
Sper că cineva poate oferi niște feedback...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21990 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Motorul Toyota 1E
Salut Gustavoteno.
Observi că ai efectuat reparația de trei ori cu același rezultat: segmenții sunt în stare bună și se potrivesc perfect în cilindri, presiunea de compresie este normală, iar supapele și garniturile sunt corecte. Cu toate acestea, defectul este în același timp de funcționare. Ai putea suspecta o presiune scăzută a uleiului sau o alimentare deficitară a pistoanelor. Acestea rezistă până la acest timp de funcționare, deoarece aceasta este rezistența lor. Faptul că este întotdeauna în acest interval de timp este ceea ce mă face să suspectez asta. Mult succes,
Miguel

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22030 prin manual-mecanic
Prieteni, la al doilea motor e la fel, sunt reglate complet și dintr-o dată apare, ce am făcut a fost să îmbunătățesc și să cresc vâscozitatea uleiului și durează mai mult, bineînțeles pentru asta l-am lăsat și să funcționeze mai rece decât de obicei pentru a evita supraîncălzirea, asta atâta timp cât ai rectificat cilindrii blocului și nu doar ai schimbat segmenți, ai verificat ca piesele de schimb să nu fie alternative în ceea ce privește segmenții și pistoanele precum și garniturile și ghidajele supapelor, restul nu contează.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22031 prin manual-mecanic
Am uitat, nu știu în cazul specific al motorului 1e, dar 2e are un șurub în interiorul blocului cilindrilor, cu o față care nu face nimic, care în general se scoate și nu se pune niciodată la loc. Acest șurub are o cavitate în interior unde este adăpostit un fel de arc care reglează parțial presiunea uleiului.