Căutare MDM

Buletin

Reîncărcare aer condiționat pentru Daewoo Matiz 0.8 din 2000

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #21923 prin manual-mecanic
Salut membri ai forumului, trebuie să știu cantitatea în grame de agent frigorific R-132A folosită la un Daewoo Matiz 0.8 din 2000. Am totul pregătit pentru a-l reîncărca, dar nu-mi dau seama câte grame să adaug. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #21930 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: Încărcarea aerului condiționat Daewoo Matiz 0.8 din 2000
550 de grame de 134a

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #21931 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: Încărcarea aerului condiționat Daewoo Matiz 0.8 din 2000
Mulțumesc foarte mult, hai să difuzăm această emisiune pe unde radio

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #29185 prin manual-mecanic
Bună ziua, aș dori să știu ce tip de agent frigorific folosește sistemul de aer condiționat al unui Daewoo Tico din 2000. Este vorba de 550g de R134a?
Vă rugăm să trimiteți prin e-mail la