Căutare MDM

Buletin

Nissan Xtrail, sunetul motorului la turații joase

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21853 prin manual-mecanic
Bună seara, prieteni,
am un NISSAN XTRAIL din 2003, prieteni buni mi-au spus că zgomotul lanțului este din cauza faptului că trebuie să schimb întinzătoarele acestuia, acum o voi face, dar am o întrebare:
De ce rareori, când mașina este caldă, o mișc încet la turații mici și apăs puțin frâna și ambreiajul, aud un sunet tac tac tac tac, cam 50 pe secundă, iar când accelerez se oprește, o pun înapoi în starea de turații mici și acel tip de sunet revine. Încă ceva, de ce atunci când merg pe autostradă cu viteze de 80 km până la 100 km aud motorul ca și cum ar fi o camionetă diesel mică, dacă Nissanul pe care îl am este pe benzină. Ce ar trebui să fac pentru ca aceste sunete să dispară sau sunt normale pentru această mașină?

Vă sunt recunoscător pentru amabilitatea dumneavoastră de a răspunde.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21898 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Nissan Xtrail, zgomotul motorului la turații joase
Salut, prietene, bătăile ar putea fi de la întinzătoarele de patine cu role, din cauza întinderii lanțului. O altă problemă ar putea fi că unul dintre întinzătoarele de lanț este foarte deteriorat. Aici ar trebui să verificați și lanțul pompei de ulei, dacă are. SALUTĂRI

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21900 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Nissan Xtrail, zgomotul motorului la turații joase
Împărtășesc răspunsul de la Polilla, verificați lanțul de distribuție, s-ar putea să fie nevoie să îl schimbați și, de asemenea, întinzătorul s-ar fi putut deteriora, mai bine verificați-l pentru că poate provoca daune mai mari și dacă începe să sune a motorină este pentru că întinzătorul s-a mișcat, lanțul s-a slăbit și produce acel sunet și ar trebui să verificați chiulasa când scoateți kitul pentru a verifica dacă nu a provocat daune interne, aceste piese de schimb sunt foarte scumpe, este mai bine să preveniți daune mai mari... salutări...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21920 prin manual-mecanic
Vă mulțumesc foarte mult pentru răspunsuri, prieteni. O voi trimite spre revizuire fără întârziere. Am o altă nelămurire: sunetul de clac-tac-tac, de vreo 50 de ori pe secundă. Tatăl meu spune că e vorba de blocarea supapelor și că ar trebui să scap de mașină pentru că nu mai e utilizabilă. Acum, sunetul ăsta se produce doar ocazional și în anumite condiții. Ar putea fi întotdeauna derapaj și lipsă de tensiune a lanțului?

Vă mulțumesc foarte mult și vă rog să-mi scuzați ignoranța.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21922 prin manual-mecanic
VERIFICAȚI NIVELUL ULEIULUI. TACHEI SUNT HIDRAULICI. CU CELE MAI BUNE SPECIALITĂȚI.