Căutare MDM

Buletin

NUMĂR DE SERIE AL MOTORULUI 4HF1

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21841 prin manual-mecanic
NUMĂR DE SERIE AL MOTORULUI 4HF1 Publicat de manual-mecanica
SALUT PRIETENI, AM NEVOIE DE AJUTOR PENTRU A IDENTIFICA NUMĂRUL DE SERIE AL MOTORULUI DIESEL ISUZU 4HF1. POATE MĂ PUTEȚI AJUTA SAU MĂ ÎNDRUMA ÎN ACEST PUNCT. V-AȘ APRECIA FOARTE MULT.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21871 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: NUMĂRUL DE SERIE AL MOTORULUI 4HF1
Salut prietene.
Nu înțeleg exact scopul întrebării tale, dar ce pot să-ți spun este că numărul de serie al unui motor este ca numărul de înmatriculare al unui vehicul; adică este un număr unic și netransferabil. Prin urmare, îl poți găsi pe certificatul de înmatriculare al vehiculului. Nu știu dacă la asta se referă întrebarea ta. Dacă nu, te rog să oferi mai multe detalii.
Mult succes...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21894 prin manual-mecanic
Numărul de serie la care mă refer este pentru a-l putea găsi chiar pe motor și a-l corobora cu documentele pe care le am, deoarece l-am căutat și nu-l găsesc sau trebuie să demontez o parte a motorului. Dacă mă puteți îndruma în această privință, v-aș fi foarte recunoscător.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22549 prin manual-mecanic
Numărul motorului de pe Isuzu Surle este trecut pe bloc, lângă capacul distribuției.