Căutare MDM

Buletin

Ford Mondeo benzină tremurândă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2170 prin manual-mecanic
Scuturarea benzinei la Ford Mondeo Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am un Ford Mondeo din 2001 1.8 16v 110cp benzină. Mașina asta mi-a dat o problemă cu aprinderea, mai exact bujiile erau distruse de electrod și era o problemă cu bobina de aprindere. Odată ce am schimbat bujiile și bobina, mașina a mers bine dar după câteva zile a început să tremure la relanti, ca și cum ar fi avut gaze de eșapament pe spate și dacă stai pe scaunul șoferului e ca și cum mașina tremură la relanti. Adevărul e că nu știu de unde să încep, mulțumesc pentru puțin ajutor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2186 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ford Mondeo tremură de benzină
Dacă defectul este din nou legat de aprindere, verificați distanța dintre electrozii bujiei și cablurile de înaltă tensiune pentru a evita scurgerile de curent la masă sub formă de scântei.

Dacă totul este în regulă, este posibil să aveți un senzor de poziție a arborelui cotit defect, ceea ce va cauza supraîncălzirea motorului (dar în acest caz, martorul luminos s-ar aprinde imediat).

Un alt motiv pentru care motorul ar putea funcționa la ralanti este injecția de combustibil, dar dacă aceasta s-ar defecta, s-ar aprinde și martorul luminos (defect al sondei lambda, defect al debitmetrului sau defect al cutiei de comutare a clapetei de accelerație).

Uneori, defecțiunile injecției de combustibil sunt cauzate de admisii de aer necorespunzătoare din motor. Verificați toate clemele și furtunurile de la galeria de admisie la filtrul de aer și verificați conectorii pentru a vă asigura că niciunul nu este ruginit sau slăbit.

Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.