Căutare MDM

Buletin

Am o eroare P0135 și P0155. CAUZE POSIBILE

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21677 prin manual-mecanic
Am o eroare P0135 și P0155. CAUZE POSIBILE. Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, este prima dată când scriu. Am un Explorer din 1996 cu erorile de eroare P0135 și P0155.
Am schimbat deja convertorul catalitic pentru că mirosul de benzină ajungea la șofer și consuma multă benzină. Aș aprecia ajutorul dumneavoastră pentru a remedia defecțiunea. Mulțumesc MECANEITOR.B)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21691 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am o eroare P0135 și P0155. CAUZE POSIBILE
Schimbă senzorii de oxigen și verifică dacă bujiile sunt calibrate conform instrucțiunilor din manual. Sper că ajutorul meu te va ajuta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21705 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am o eroare P0135 și P0155. CAUZE POSIBILE
Verifică furtunurile de aspirator, au tendința de a se strangula la modelul ăla.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21761 prin manual-mecanic
Ce furtunuri? Am verificat deja totul și pare să fie în regulă. Există vreo altă cauză posibilă? Mulțumesc pentru răspunsuri. O să verific din nou temeinic. Distracție plăcută. Mulțumesc, MECANEITOR.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21763 prin manual-mecanic
Mulțumesc kikemec, am verificat deja și toate furtunurile sunt în regulă la prima vedere. Am reparat deja catalizatoarele din alt motiv.