Căutare MDM

Buletin

Lubrifiere scăzută la motorul Silverado 5.3 Vortec

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21787 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Lubrifiere scăzută la motorul Silverado 5.3 Vortec
BUNĂ DUPĂ-MIAZĂ, PRIETENUL MEU PRĂJIT??, DACĂ EȘTI ÎN VENEZUELA SAU PENTRU CĂ VĂD CĂ EȘTI MECANIC ȘI CUNOȘTI FOARTE BINE MOTORUL DE 5.3, SUNT INTERESAT SĂ FAC ACEA LUCRARE, CÂT M-AI CERE? AM UN MIC ATELIER DE FIERĂRIE UNDE SE POATE FACE ÎN CAZUL ÎN CAZUL ÎN CARE NU AI UN ATELIER!!! NUMĂRUL MEU DE TELEFON ESTE 0414 2332722 SUNT ÎN CARACAS, ÎN ORICE CAZ, MULȚUMESC PENTRU INFORMAȚII

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30424 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Lubrifiere scăzută la motorul Silverado 5.3 Vortec
Salut Frito, am un Avalanche din 2007 și am o problemă cu presiunea scăzută a uleiului, Stabilitrak. Nu știu cum să o rezolv. Am deja noul senzor. Unde pe motor este amplasat senzorul?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30434 prin manual-mecanic
Salut mașini, problema ta nu este la senzor, problema ta este rugina din colectorul de ulei, care este deja urâtă și trebuie să cobori carterul și să scoți colectorul. Schimbi rugina, dar înainte de a monta acea rugină, pui una mai subțire de aceeași dimensiune și apoi montezi rugina originală de aceeași grosime și montezi totul și ai rezolvat problema. Supapa de presiune a uleiului este situată deasupra filtrului de ulei sau între motor și cutie pe partea galeriei de admisie. Sper că ajutorul meu este util.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30461 prin manual-mecanic
Motorul face mult zgomot când este rece, dar când se încălzește puțin, nu mai face zgomot. Totuși, uneori, după o lungă perioadă de lucru, începe să facă din nou zgomot. Se datorează aceleiași probleme cu presiunea uleiului? Sau ar putea fi altceva?

Mulțumesc pentru sfatul anterior.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30468 prin manual-mecanic
Dacă este din același motiv, aceste motoare au tacheți pe role și lucrează asupra arborelui cu came.