Căutare MDM

Buletin

Lubrifiere scăzută la motorul Silverado 5.3 Vortec

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21674 prin manual-mecanic
Bună seara, am un Silverado 4x4 Vortec din 2005 și am o problemă cu presiunea scăzută a uleiului. Mi-am cumpărat deja o pompă de ulei nouă, dar aș dori sfaturi despre cum să o schimb sau un manual pentru acest motor. Aș fi foarte recunoscător oricui mă poate ajuta. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21675 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Lubrifiere scăzută la motorul Silverado 5.3 Vortec
Are lanț de distribuție, va trebui să-l demontezi, va trebui să scoți carterul, apoi dacă are lanț, zalele unde are marcajele sunt de culori diferite mai deschise, scoate radiatorul de apă pentru a funcționa mai bine, cureaua multicanal multivolatilă, deoarece pompa merge cu lanțul în spatele lanțului cu angrenaje,

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21693 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Lubrifiere scăzută la motorul Silverado 5.3 Vortec
Trebuie să setezi ora apoi să scoți radiatorul, flanșa, să scoți amortizorul, să verifici bine ora, apoi să scoți capacele lanțului, să scoți lanțurile, să suspendi motorul pentru a scoate carterul, să schimbi garnitura O pe care o are dedesubt pentru că asta e problema ta de când ai cumpărat pompa, să o schimbi dacă nu vrei să o schimbi, să scoți carterul apoi trebuie să suspendi motorul scoțând șuruburile de pe baze, să o suspendi astfel încât carterul să poată ieși, apoi să scoți colectorul de ulei acolo vei găsi o garnitură O, trebuie să o schimbi pentru că pierde ulei și nu ridică presiunile. Dacă vrei altă sugestie, trimite-mi un mesaj.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21710 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult. Voi coborî carterul și voi schimba inelul O.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21712 prin manual-mecanic
Încă ceva, frate, verifică dacă e curat colectorul. Filtrul de la intrare e curat cu diluant sau golină, și așa vei face o treabă bună și completă.