Căutare MDM

Buletin

pierdere de putere

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21664 prin manual-mecanic
Pierdere de putere Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am o problemă cu 405 GR. Când mașina ajunge la temperatura normală de funcționare, ceva electric începe să se defecteze și se pierd scântei prin firele bujiei, ceea ce provoacă defectarea mașinii. Am schimbat deja firele și capacul distribuitorului. Vă rog să mă ajutați, mă scoate din minți.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21668 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Pierdere de putere
Uite, ce pot să-ți spun este că, în primul rând, dacă ai înlocuit deja discul, ar trebui să-mi trimiți mai multe informații despre vehicul, pentru că nu pot oferi mai mult ajutor în felul acesta. Încearcă să testezi cu o altă bobină. Un lucru care mi s-a întâmplat este că a avut o defecțiune comutatorul de aprindere și m-a ajutat un maestru electrician.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21678 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult pentru răspuns. Am schimbat și bobina, dar nu și rotorul, așa că voi încerca asta mai întâi și vom vedea. Ceea ce e frapant este că nu se defectează când e rece, dar când mașina se încălzește începe să se defecteze.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22046 prin manual-mecanic
Salut tuturor, vă explic: problema persistă și este următoarea: mașina merge de minune când este rece. Acum, când ajunge la 90º începe să se defecteze și să zdruncine mai ales la ieșiri și pe rampe. În același timp, începe să se scurgă curent prin firele bujiei. Cu alte cuvinte, dacă vă uitați cu atenție, puteți vedea cum zboară scântei și se descarcă peste tot pe șasiu și motor, în special în furtunurile de apă. Totuși, am presupus că este un fel de problemă la aprindere și am schimbat deja următoarele: bujii, firele bujiei, capacul distribuitorului, discul, bobina, modulul de aprindere și regulatorul de tensiune al alternatorului. Totul este de bună calitate. Am demontat și distribuitorul ca să văd dacă există joc în arbore, dar nimic nu a fost perfect. Așa că, gândiți-vă, băieți, pentru că habar n-am ce ar putea fi. Salutări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22068 prin manual-mecanic
Martin, chiar tu ai menționat problema. Dacă vezi că firele bujiei ies pe ambele părți, schimbă-le din nou. Cele pe care ți le-au vândut ar putea fi defecte. Dacă acolo este scurgerea, aplică silicon pe piesă și testează.