Căutare MDM

Buletin

Antipoluare

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #21526 prin manual-mecanic
Antipoluare Publicat de manual-mecanica
Bună seara, sunt nou pe acest forum. Am un Peugeot 307 din 2008 și pe bord apare mesajul „Defecțiune sistem antipoluare”. Mă scoate din minți. Nu știu ce altceva să fac. Am schimbat deja bujiile, bateria pompei de combustibil, uleiul, filtrul de aer, filtrul de combustibil și filtrul de ulei, dar nimic. Vă rog să mă ajutați.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #21567 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Antipoluare
Salut prietene, verifică sonda lambda și convertorul catalitic, dar cea mai eficientă metodă este să le scanezi pentru o mai bună orientare. Spune-ne cum merge. Cu cele mai bune urări.:)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21631 prin manual-mecanic
Într-adevăr, cel mai bine este să scanezi pentru a exclude, succes!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22132 prin manual-mecanic
Bine, prietene, am făcut ce mi-ai spus. L-am trimis la Scanaer și trebuie înlocuit senzorul de oxigen. Acum, unde este amplasat acest senzor la Peugeot 307? Pot cumpăra piesa și să o schimb eu? E prea mult deranj?

Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22163 prin manual-mecanic
Senzorul de oxigen principal este situat între galeria de evacuare și convertorul catalitic; senzorul de oxigen secundar este situat după convertorul catalitic.

De obicei, senzorul de oxigen principal se defectează; îl puteți localiza, demonta și înlocui singur; tot ce trebuie să faceți este să cumpărați același senzor.

Cu cele mai bune urări.