Căutare MDM

Buletin

Schimbarea curelei de distribuție la un Renault Megan Classic

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21350 prin manual-mecanic
Salut, dacă mă poate ajuta cineva, am schimbat cureaua de distribuție la mașină și apoi a pierdut putere și consuma de două ori mai multă benzină decât înainte... Cred că cureaua a mers cu câțiva dinți prea departe sau nu știu... Ce părere aveți? Mulțumesc pentru ajutor... Și dacă cureaua nu este pusă corect, ce se întâmplă?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21358 prin manual-mecanic
În funcție de câți dinți sunt mișcați, poți îndoi supapele, dar nu știu ce motor ai, deoarece nu ai menționat asta. Dacă este motorul 1.6 cu arbori cu came dubli, modelul K4M, care este același cu Clio, pentru că acest model are instrumente de sincronizare; dacă nu le ai, nu vei putea niciodată să-l reglezi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21386 prin manual-mecanic
Mulțumesc, prietene. Azi am fost la mecanic și într-adevăr cureaua se rupsese în două puncte. A reparat-o deja și o să încerc și o să văd ce se întâmplă. Mașina mea are o cilindree de 1.4. Mulțumesc pentru ajutor.