Căutare MDM

Buletin

Ajutor cu diagrama de sincronizare pentru un motor Lincoln 3.9

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #21335 prin manual-mecanic
:fluier: Cine mă poate ajuta? Construiesc un Lincoln din 2000 cu motor de 3.9. Nu găsesc schema de distribuție. Cine mă poate ajuta? Apreciez. Adresa mea de e-mail este

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #21337 prin manual-mecanic
Cred că am ce-ți trebuie. Aș vrea să știu dacă e un Lincoln LS 3.9 din 2000. Am toate schemele pentru acest vehicul. Spune-mi de ce ai nevoie și dacă este util. E singurul motor de 3.9L pe care îl am.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #21348 prin manual-mecanic
Da, apreciez, e v8 3.9

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #21365 prin manual-mecanic
Dacă te uiți, am nevoie de schema de distribuție pentru Lincoln LS din 2000. Cea pe care o am nu-mi arată cum se montează corect lanțurile.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni - Acum 13 ani și 10 luni #29317 prin manual-mecanic
Ce-ar fi să-mi oferiți manualul motorului pentru un Lincoln 3.9 V8 din 2000? Îmi trebuie doar pentru lanțurile de distribuție, mulțumesc.
Ultima editare: acum 13 ani și 10 luni de către .