Căutare MDM

Buletin

ajutor în cazul unei avalanșe de lubrifiere scăzută?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #21213 prin manual-mecanic
Salut prieteni, trebuie să schimb pompa de ulei din cauza lubrifierii scăzute la un motor 5.3 Vortec de la un Avalanche. Întrebarea mea este dacă mă puteți ajuta cu un manual de piese pentru acest vehicul sau vă rog să-mi dați pașii pentru a coborî carterul, deoarece am mașini 4x4 și nu am lucrat niciodată la aceste vehicule. Unii spun că trebuie să cobor cutia de transfer și chiar nu știu cum să o cobor, de aceea manualul de piese pentru acest vehicul. Vă mulțumesc foarte mult pentru colaborare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #21216 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Ajutor în cazul unei avalanșe cu lubrifiere scăzută?
Bună seara prietene, coboară cutia de transfer nu, trebuie să ridici motorul pentru că atunci când scoți carterul va lovi transmisia față nu cutia de transfer și pompa aceea nu are oring are două pinioane și acele pinioane sunt deja uzate trebuie să înlocuiești pompa am experiență te sfătuiesc să schimbi pompa de ulei ca să nu-ți pierzi munca sau motorul ridică motorul cu macaraua sau doamnă cum se spune aici în Venezuela și e mai bine să nu-l scoți trebuie doar să scoți piulițele de la bazele motorului și de la apărătoarea ventilatorului

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #21230 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Ajutor în cazul unei avalanșe cu lubrifiere scăzută?
Mulțumesc mult, prietene, pentru răspunsul referitor la ridicarea motorului, este foarte rezonabil. Economisește efort la pompă. Această pompă este cea folosită de Vortec-ul de 5.3L și este plasată pe arborele cotit. Acum, urmând instrucțiunile Chevrolet, îmi spune că un buletin tehnic spune că la 162-322 km de acest tip de motoare, garnitura O care intră în pompa de ulei în conducta colector de ulei trebuie înlocuită, deoarece în timp se deformează și aspiră aer. Buletin tehnic numărul 02-06-01-038 deoarece tacheții încep să facă zgomot când motorul este la temperatura de funcționare.