Căutare MDM

Buletin

Curea de distribuție Monza 1.8

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #21170 prin manual-mecanic
Curea de distribuție Monza
Salut prieteni, am probleme cu cureaua de distribuție la un Monza. Întinzătorul de curele vibrează și nu funcționează. Mi s-a spus că tensiunea este aplicată pompei de apă, dar nu sunt sigur. Dacă cineva știe, vă rog să-mi dați niște sfaturi.
Cealaltă problemă este că vehiculul se supraîncălzește și are o pompă nouă și nu are termostat, iar unul dintre furtunuri, fie cel superior, fie cel inferior, merge mereu gol.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #21175 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Curea de distribuție Monza 1.8
Salut prietene evox, mai întâi pui întinzătorul, apoi cureaua. Când este montat, slăbești șuruburile pompei de apă, nu prea mult, slăbește-le astfel încât pompa să se rotească. Apoi folosește o cheie reglabilă sau tubulară și vei roti pompa așa cum este mai sus, iar întinzătorul are un ghidaj ca un triunghi. Ia în considerare acel triunghi cu cel din spatele lui, nu trebuie depășit deoarece aceea este tensiunea sa până la indicația pe care ți-am dat-o și legat de încălzire, curăță radiatorul și încearcă să menții distribuția la punctul ei. Sper că ajutorul meu este util.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #21248 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Curea de distribuție Monza 1.8
Mulțumesc pentru sfatul tău, îl voi lua în considerare.