Căutare MDM

Buletin

instalare ceas turbo

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #21161 prin manual-mecanic
Instalare ceas turbo Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, aceasta este prima mea postare și, în primul rând, am vrut să mă prezint și să vă felicit pentru această pagină foarte utilă.
Am un Opel Corsa OPC și vreau să instalez un indicator electric de nivel al combustibilului Stri-racing. Problema este că instrucțiunile sunt în engleză și, chiar și folosind traducătorul, nu-l înțeleg. Are cineva în spaniolă sau îl are instalat pe mașină și îmi poate spune cum se instalează?
Am încercat deja să-l instalez, dar arată doar depresiune. Am plasat senzorul pe supapa de presiune a combustibilului. Este instalat corect sau trebuie să fie în altă parte?
Vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #21312 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: instalarea ceasului turbo
Bună ziua, dacă vrei să-ți arăt presiunea pe care o are turbo, trebuie să o pui între turbo și admisie, după intercooler. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #21313 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: instalarea ceasului turbo
Mulțumesc foarte mult pentru răspuns. Mâine voi încerca să-l conectez așa cum mi-ai spus. Cu cele mai bune urări.