Căutare MDM

Buletin

frâne

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #21114 prin manual-mecanic
frâne Publicat de manual-mecanica
:( Salut tuturor

, trebuie să călătoresc și ca de obicei am verificat frânele,

am schimbat plăcuțele și garniturile, am înlocuit discul și tamburul, am schimbat cauciucurile pompei de frână, au verificat servomotorul și totul este în ordine, dar la frânare pedala este prea tare și este foarte greu de frânat, am mers din nou la atelier crezând că am aer, mi le-au înlocuit și tot am aceeași problemă, adevărul este că nu știu ce altceva ar putea cauza această problemă, mai am doar câteva zile și trebuie să călătoresc urgent, vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #21115 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: frâne
Verifică dacă există o ruptură în conducta care furnizează vid servomotorului, ceea ce îngreunează complet pedala. Dacă e în regulă, verifică vidul să vezi dacă ajunge la servomotor. Spune-mi dacă te ajută.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #21124 prin manual-mecanic
Salut prietene, așa cum spune și colegul nostru WHD2011, verifică cu atenție întregul sistem de vacuum care se conectează la servofrână și la supapa acestuia. Cu stimă.:)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #21135 prin manual-mecanic
Ar fi de ajutor dacă ne-ai spune ce mașină ai, pentru că ce mi s-a întâmplat mie cu un Peugeot a fost că nu furtunul servomotorului era înfundat, ci un mic corp de vacuum montat pe galeria de admisie. Trebuie să verifici tot ce are legătură cu vacuumul, cum spun colegii mei, adică ceea ce seamănă cel mai mult cu problema ta.