Căutare MDM

Buletin

diferența dintre unsoarea normală și unsoarea pentru articulația CV

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #21070 prin manual-mecanic
unsoarea pentru articulația CV
Întrucât e vacanță și deja am una bună de verificat plăcuțele de frână, procedez la demontare pentru verificare și se pare că, neavând altă vaselină la îndemână, am pus vaselină grafitată pentru articulația CV pe rulmenți. Întrebarea mea vine pentru că vaselina pe care o aveam era verzuie. Va fi vreo problemă?

:(
Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #21082 prin manual-mecanic
Uite, unsoarea pentru rulmenți versus unsoarea homenică e diferită, dar mai mult în ceea ce privește toleranța la temperatură și caracteristicile chimice, cea mai bună e roșie sau verde pentru rulmenți, deoarece frecarea e mare, dar în orice caz e mai bine să ai orice tip de unsoare decât să nu ai hahaha, schimb-o pentru siguranță, spală rulmenții cu bere și pune unsoare nouă și gata, nu vei face niciun rău, dacă lași la fel va funcționa în continuare, dar vei reduce doar durata de viață utilă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #21086 prin manual-mecanic
Mersi Kikemec, o să cumpăr chiar acum cealaltă vaselină ca să schimb vaselina de la rulmenți.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #21095 prin manual-mecanic
Pentru asta suntem aici, prietene, nicio problemă.