Căutare MDM

Buletin

închidere centralizată Corsa 2003

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #21028 prin manual-mecanic
Sistem de închidere centralizată Corsa 2003 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, Corsa mea are următoarea defecțiune:
Când închid ușile cu cheia, sistemul funcționează, dar portiera dreapta spate nu se închide și trebuie să o închid manual. Ciudat este că uneori funcționează, alteori nu. Am verificat siguranțele și portiera șoferului crezând că acolo este defectul, dar rămâne la fel. Trebuie să demontez portiera care nu funcționează, dar nu am făcut-o pentru că cred că nu asta este problema. Cred că este în modulul de control, dar nu știu unde este faimosul modul. Dacă cineva cunoaște defectul, aș fi recunoscător.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #21033 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Închidere centralizată la Corsa 2003
Demontează portiera din spate și uită-te la firul care ține sistemul de închidere centralizată, care este strâns cu un șurub. În mod normal, acesta se desprinde sau firul se rupe și trebuie înlocuit. Totuși, din punctul tău de vedere, uneori funcționează, alteori nu, așa că trebuie să fie slăbit. Cu cele mai bune urări și mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #21076 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Închidere centralizată la Corsa 2003
Corect, doar ajustezi acea mică manetă și gata. Se întâmplă de obicei, mai ales la Corsa, deoarece sistemul este groaznic. Ca răspuns la întrebarea ta, asta se întâmplă uneori pentru că depinde de dilatarea materialului din cauza temperaturii ambientale.