Căutare MDM

Buletin

Cum măsor interiorul unui cilindru?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #20844 prin manual-mecanic
Cum măsor interiorul unui cilindru? Publicat de manual-mecanica
Bună , am o întrebare. Cum aflu diametrul interior al unui cilindru? Ceea ce trebuie să știu este dacă este dimensionat pentru schimbarea segmentului de piston sau nu. Am doar o sondă și un segment, dar nu-mi amintesc dacă pot măsura cu asta. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni - Acum 14 ani și 6 luni #20849 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cum măsor interiorul unui cilindru?
Poți plasa un segment în interiorul cilindrului în partea centrală uniform și să măsori cu un palpator distanța dintre vârfurile segmentului, apoi să cauți un sector al cilindrului care nu suferă uzură atât în partea superioară a blocului, cât și în interiorul cilindrului sau în partea cea mai adâncă a cilindrului (dacă ai cilindri fără pistoane) și să repeți același proces, aceasta nu ar trebui să fie o distanță mai mare de 0,15 mm unul de celălalt , dacă aceasta este mai mare va trebui să rectifici cilindrul sau poate să-l lași cu o manșon pentru a-l lăsa STD (dar dacă acele măsurători sunt mai mari în momentul rectificării, îți vor spune dacă ar trebui să-l lași STD sau dacă poți trece la următoarea măsurătoare), în cazul în care măsurătorile sunt mai mici, trebuie doar să rectifici cilindrii.
Cealaltă modalitate este să folosești un comparator interior, care este cel mai precis.
Ei bine, acestea sunt cele două modalități pe care le cunosc pentru a măsura interiorul cilindrilor,B)
poate va exista o altă modalitate, dar nu o știu.B)
Ultima editare: acum 14 ani și 6 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #20896 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cum măsor interiorul unui cilindru?
Bună ziua, pentru a măsura diametrul cilindrului ai nevoie de un șubler ușor de obținut și nu foarte scump. Cu cuiele pe care le are pe spatele șublerului, trebuie să îl măsori punându-le foarte drepte, astfel încât să nu greșești la măsurare. Ai unele digitale care sunt mai ușor de citit. Salutări, sper că te ajută.