Căutare MDM

Buletin

„ANOMALIE ANTIPOLUARE” PEUGEOT 307

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2081 prin manual-mecanic
„ANOMALIE ANTIPOLUARE” PEUGEOT 307 Publicat de manual-mecanica
AM O PROBLEMĂ SERIA CU PEUGEOTUL MEU 307 PENTRU CĂ CÂND DEPĂȘESC 3.000 RPM SE APRINDE LUMINA VERIFICARE MOTOR IAR COMPUTERUL ARATĂ ANOMALIA ANTIPOLUARE ȘI SCUTURĂ ORIBIL ȘI UNEORI SE OPRIGE. ACCELEREZ ȘI NU MĂREȘTE TURAȚIA CÂND ESTE APRINSA LUMINA VERIFICARE MOTOR. SPER CĂ MĂ PUTEȚI AJUTA, DEOARECE NICI NICI NICI ÎN ACEEAȘI AGENȚIE NU AU REZOLVAT PROBLEMA ȘI CONSUMĂ MULTĂ BENZINĂ. ÎNCERC SĂ REZOLV PROBLEMA DE 6 LUNI ȘI NIMENI NU ȘTIE CE ESTE DE ADEVĂRAT.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2107 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema „ANOMALIA ANTIPOLUARE” PEUGEOT 307
Du-l la o reprezentanță autorizată, dacă este încă în garanție; dacă nu, la o altă reprezentanță. Dar insistă pentru că defectul pare a fi electronic și, dacă nu este detectat de echipamentul de diagnosticare, nu pot determina ce anume cedează. Se

poate ca echipamentul să diagnosticheze defectul la un lucru, iar înlocuirea lui nu ajută (ceea ce ți s-a întâmplat cu siguranță). În acest caz, îți spun, dacă aceeași eroare continuă să apară, fie pentru că firul care merge la piesa despre care se presupune că este defectă cedează, fie pentru că defectul reflectat este o reacție în lanț. De exemplu, dacă senzorul de oxigen se declanșează, este posibil să nu fie acel senzor, ci mai degrabă EGR-ul, convertorul catalitic, debitmetrul de aer masic sau senzorul de temperatură a motorului.

Dacă garanția mașinii tale a expirat, toate aceste teste se traduc în bani și scuze banale precum „nu, doar că ți s-a spart și piesa asta și am înlocuit-o” sau „toate mașinile astea vin cu acest defect...”

Crede-mă, atâta timp cât ai garanție, chiar dacă trebuie să stai la ușa reprezentanței în fiecare zi provocând probleme.

Salutări. Și sper că e o prostie care-mi provoacă o durere de cap atât de mare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.