Căutare MDM

Buletin

problemă sondă lambda ibiza 2003 motor BBY

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #20826 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu sonda lambda a motorului Ibiza BBY din 2003
Problema e că reglarea lambda e bună, iar defecțiunile sunt sporadice.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #20882 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu sonda lambda a motorului Ibiza BBY din 2003
SE NUMEȘTE SEMNAL RUPT SAU CABLU RUPT, ADICĂ FACE CONTACT ȘI NU FACE DACĂ ESTE SPORADIC CUM SPUNI TU

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #20907 prin manual-mecanic
Mi s-a întâmplat ceva similar la un Chrysler, dar era doar o defecțiune la unul dintre conectori care se desprindea la cel mai mic impact. Totuși, uneori se reconecta. Așa că, când am reușit să găsesc defectul, am reparat pur și simplu conectorul. Și până în prezent, nu am mai avut probleme, adică mai mult de un an. Altfel, schimbați-l, deoarece factorii de defecțiune trebuie să fie și cei menționați de Kikemec. ;) B) ;) B)
.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #20997 prin manual-mecanic
Problemă rezolvată, am schimbat sonda și am rezolvat-o. Dar principala problemă pe care am avut-o în acest caz, motiv pentru care v-am întrebat, este că iubita sondă Lambda costă (204,63 euro), așa că a trebuit să fiu foarte clar în privința schimbării ei. Vă mulțumesc tuturor foarte mult și ne vedem data viitoare.