Căutare MDM

Buletin

Golf 2003

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2070 prin manual-mecanic
Golf 2003 Publicat de manual-mecanica
Îmi arată o ușă deschisă doar când conduc, sau când trec peste o groapă sau pe un drum denivelat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2129 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Golf 2003
:S Am aceeași problemă cu ușa aceea și soneria e foarte deranjantă. Îmi imaginez că ar putea fi un contact fals într-un releu sau chiar slăbit tot ce are la încuietoare, unde există un microfon care indică dacă ușa e deschisă sau închisă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2131 prin manual-mecanic
Gândește-te să cumperi o încuietoare nouă, povestea e că în interiorul încuietorii există un micro care se freacă de clichet, cel pe care îl vezi cu portiera deschisă, clichetul este acoperit cu plastic care se uzează când microfonul freacă și atunci îți dă problema, l-am desfăcut, am căutat piese din încuietoare și nimic, soluția e să cumperi unul și să ungi mereu încuietorile ca să eviți uzura, o altă soluție e să pui punte pe micro dar nu te va mai arăta pe bord când se deschide portiera, nici nu va suna alarma și dacă e cel prin care intri în mașină, după câteva secunde mașina se va închide singură pentru că nu detectează că ai deschis portiera.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2132 prin manual-mecanic
Gândește-te să cumperi o încuietoare nouă, povestea e că în interiorul încuietorii există un micro care se freacă de clichet, cel pe care îl vezi cu portiera deschisă, clichetul este acoperit cu plastic care se uzează când microfonul freacă și atunci îți dă problema, l-am desfăcut, am căutat piese din încuietoare și nimic, soluția e să cumperi unul și să ungi mereu încuietorile ca să eviți uzura, o altă soluție e să pui punte pe micro dar nu te va mai arăta pe bord când se deschide portiera, nici nu va suna alarma și dacă e cel prin care intri în mașină, după câteva secunde mașina se va închide singură pentru că nu detectează că ai deschis portiera.