Căutare MDM

Buletin

CORDOBA 2007 1.6L 8V, SCHEMA LANTUL DE DISTRIBUIE

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #20699 prin manual-mecanic
Bună ziua,
Mă puteți ajuta să obțin schema curelei de distribuție pentru CORDOBA 1.6L 8 supape din 2007, deoarece nu pot sincroniza timpul, de fapt am probleme cu orientarea marcajului de pe fulia arborelui cu came, în ceea ce privește acționarea nu am probleme, dar cu arborele cu came am, deoarece nu știu cum să-l orientez... VĂ MULȚUMESC FOARTE MULT,
Cu stimă,

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #20892 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: CORDOBA 2007 1.6L 8V, SCHEMA LANȚULUI DE DISTRIBUȚIE
Este mecanic, un tovarăș?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #20906 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: CORDOBA 2007 1.6L 8V, SCHEMA LANȚULUI DE DISTRIBUȚIE
Pur și simplu pune cilindrul patru în crossover și cuplul pistonului va fi în compresie, doar că, dacă ești mecanic, vei ști despre ce vorbesc, deoarece cu orice greșeală vei ajunge să pierzi mai mult decât ai crezut, altfel cere sfatul direct de la un mecanic.
:S :S :S :clipire: :clipire: :clipire: :side: :side: :side: