Căutare MDM

Buletin

AM NEVOIE DE O REPARARE A VEHICULULUI MEU RENAULT KANGOO

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30812 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: AM NEVOIE DE O REGLARE PENTRU RENAULT KANGOO MEU
Bună seara, nu sunt complet sigur, dar cred că pinionul arborelui cotit are o crestătură pe unul dintre dinți, care corespunde punctului superior superior. Unele curele vin marcate cu marcajele arborelui cotit și arborelui cu came, iar schema de distribuție este pe verso. De asemenea, cred că am mai multe informații la serviciu. Voi încerca să ți le trimit mâine. Reține că schimbarea saboților fixi și ai întinzătorului nu este costisitoare, iar dacă unul se blochează, avaria este serioasă. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30835 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: AM NEVOIE DE O REGLARE PENTRU RENAULT KANGOO MEU
Salut, uite, pe volanta motorului există un marcaj care este o linie pe care trebuie să o potrivești cu marcajul de pe casetă care este ultimul în sensul normal de rotație al motorului. Când potrivești acest marcaj, vei vedea că urmat de el există un semicerc făcut pe volantă pe care îl poți vedea când potrivești liniile. Și un alt lucru pe care trebuie să-l ții cont este că numărul de dinți dintre pompă și camă este 31 pentru F8Q și 19 pentru K9K.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.