Căutare MDM

Buletin

AM NEVOIE DE O REPARARE A VEHICULULUI MEU RENAULT KANGOO

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20574 prin manual-mecanic
AM NEVOIE DE O REGLARE A RENAULT KANGOO Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am nevoie de reglajul curelei de distribuție de la Renault Kangoo-ul meu.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20576 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: AM NEVOIE DE O REGLARE PENTRU RENAULT KANGOO MEU
Bună ziua,

Pentru a regla cureaua de distribuție la un Renault Kangoo, trebuie să potriviți marcajele de pe curea cu punctele de pe arborele cu came, arborele cotit și pompa de injecție în cazul motoarelor diesel.

Pentru orice informații suplimentare, vă rog să indicați tipul motorului, astfel încât să vă pot oferi numărul de dinți de pe curea între fiecare punct.

Cu cele mai bune gânduri,

Bernardo

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20669 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: AM NEVOIE DE O REGLARE PENTRU RENAULT KANGOO MEU
BUNĂ BERNARDO, UITE MOTORUL ESTE 1.9 DIESEL, PUNCTELE DE MAI SUS SUNT OK, DAR CEL DE MAI JOS NU ȘTIU DACĂ E CEL MAI MAXIM SAU CEL MAI MIC, ACELA NU-MI DĂ PUNCTUL, TE ROG, DACĂ MĂ POȚI AJUTA, MULȚUMESC FOARTE MULT,
GUILLERMO

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20670 prin manual-mecanic
Bună dimineața.

Vă rog să-mi spuneți tipul motorului, deoarece motorul diesel 1.9 poate fi fie F8Q, fie K9K.

Cu cele mai bune gânduri,

Bernardo.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30808 prin manual-mecanic

befeba a scris: Bună dimineața,

vă rog să-mi spuneți tipul motorului, deoarece motorul diesel 1.9 poate fi F8Q sau K9K.

Cu stimă,

Bernardo

Salut Bernardo, am aceeași problemă. Motorul meu este F8Q și pompa de combustibil și pinioanele arborelui cotit nu au chei, adică se învârt nebunește. Mi-ai face o mare favoare dacă mi-ai putea spune cum să reglez fin nenorocita asta de distribuție. Mulțumesc anticipat, cu cele mai bune gânduri.