Căutare MDM

Buletin

Solicit informații

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20520 prin manual-mecanic
Solicit informații Publicat de manual-mecanica
În primul rând, vreau să salut forumul. Aceasta este prima mea postare și sper să am noroc și să mă ajut să rezolv problema.
Am nevoie de datele de asamblare pentru un motor Caterpillar 3116, inclusiv valorile cuplului pentru culbutor, biele, chiulasă, jocurile supapelor, jocurile injectoarelor și tot ce am nevoie pentru a asambla motorul.
Mulțumesc foarte mult,
Daniel.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20580 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: solicitare de informații
Salut daba56:
Valori ale cuplului de strângere a chiulasei pentru Caterpillar 3116 6600 cmc an 89-98
Prima strângere 60 lbs/ft - A doua strângere 120 lbs/ft - A treia strângere 330 lbs/ft
Platou 45 lbs/ft plus o rotație de 90º - Bielă 45 lbs/ft plus o rotație de 60º - Volantă 100 lbs/ft - Calibrare admisie rece 0,015" - Evacuare rece 0,025"
Înălțime nouă chiulasă 4,060" (103 mm) Prelucrare maximă 0,002" (0,05 mm) - Mult succes,
Miguel

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39527 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema Solicit informații
Mulțumesc Miguel, montez un tractor pe șenile vechi, complet demontat. Cu aceste informații pot acum să montez motorul. Vom vedea restul,
Daniel.