Căutare MDM

Buletin

zdrăngănit în transmisie

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2378 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Zgomotul transmisiei

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2379 prin manual-mecanic
img28.imagevenue.com/img.php?image=61429_DSCF4204_122_926lo.JPG Salut, zilele trecute m-am uitat la mașină și ceea ce credeam că este joc la articulațiile sferice s-a dovedit a nu fi, jocul este în interiorul cutiei de viteze, presupun că va fi rulmentul axial, în fotografie se poate vedea jocul (dacă împingi articulația sferică stângă o miști pe cea dreaptă și invers), nu mi-e teamă să demontez cutia de viteze, dar cum schimb rulmentul odată ce am scos cutia din mașină? M-am uitat în manual și se menționează puțin piesa care unește articulațiile sferice la cutia de viteze, să vedem dacă poți să-mi dai puțin mai multe informații. De asemenea, observ că face zgomotul tipic care se aude când un rulment este defect, pe autostradă. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2380 prin manual-mecanic
img217.imagevenue.com/img.php?image=6447...CF4210_122_523lo.JPG Cred că rulmentul care are joc este rulmentul diferențialului.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2420 prin manual-mecanic
img137.imagevenue.com/img.php?image=1730...F4210_122_1168lo.JPG Nu cred că o să pun mâna pe el, dar dacă cineva mi-ar putea spune exact ce rulment are și dacă ar fi prea complicat să demontez cutia de viteze... aș aprecia.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2504 prin manual-mecanic
Ok, acestea sunt niște rulmenți conici pe care îi are diferențialul.