Căutare MDM

Buletin

zdrăngănit în transmisie

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2043 prin manual-mecanic
Zgomotul transmisiei
Am transmisia cam stricată, articulațiile stânga și dreapta nu sunt prea rele, dar intrarea de la transmisie la cutia de viteze este puțin slăbită și zdrăngănește când lovește o denivelare, ce fac, le suport sau le schimb cu unele reparate care costă 80 de euro bucata, am schimbat și sineblocul de la brațe și a trebuit să aliniez direcția, m-a costat 25 de euro și nu au făcut-o deloc bine pentru că mașina a virat mai mult decât era necesar pe partea dreaptă și a mers și mai repede înapoi, a fost din cauză că nu centraseră bine direcția sau pentru că nu reglaseră bine șurubul de reglare a fluidului?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2066 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Zgomotul transmisiei
Esmeralda, despre ce mașină vorbim mai exact?

Încă ceva, la ce șurub de reglare a uleiului te referi? În mod normal, dacă mașina trage într-o parte sau alta sau virează mai greu într-o direcție decât în cealaltă, de obicei este din cauza geometriei direcției, care nu a fost setată corect.

Ar putea fi din cauza unui volan defect, dar ar fi o coincidență uriașă dacă ai trece pe la service și pur și simplu ar începe să se defecteze, nu-i așa?

În ceea ce privește transmisiile, ți-ai răspuns singură. E mai bine să le înlocuiești cu unele reparate, pentru că cu joc la caneluri, minimul care se poate întâmpla este să rupi canelurile cutiei de viteze, iar asta ar fi o glumă de-a dreptul...

Noroc!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2115 prin manual-mecanic
Scuze că nu am explicat bine, ibiza-cordoba, direcția mașinii era centrată când s-au schimbat cineblocurile, nu mergea bine în curbe, amortizorul din dreapta era foarte adâncit, totuși nu era stricat, amortizoarele au fost schimbate și de când centrarea s-a făcut cu amortizorul adâncit, acum că are înălțimea normală direcția nu mai este bună, cred că o să încerc să o centrez eu puțin câte puțin, altfel înainte să o centrez ar fi bine să profit și să schimb direcția, salutări și mulțumesc pentru efort, oh o clarificare legată de poreclă nu e că sunt fată, ceea ce n-ar fi rău dacă ar exista una, ci că pagina nu mi-a luat numele sau emailul așa că a trebuit să deschid un cont cu numele filmului meu, deci porecla mea ar putea fi iubitul-esmeralda, hehehe mulțumesc

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2122 prin manual-mecanic
Știu că nu ești fată! Fetele nu se murdăresc pe mâini prin mașini... hahaha.

Salutare și nu te apuca de experimente. Du-l să facă paralele, altfel o să faci o adevărată mizerie.

Apropo, ai vopsit ceva cu noua armă?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2141 prin manual-mecanic
heiiiiiii cum ți-ai amintit de pistol jajjjaj, am fost surprins, păi și eu acolo experimentez cu el, cu o vopsea proastă vopsesc lucrurile pe care le văd sunt deja într-o stare foarte proastă, zilele trecute am vopsit niște jante de tractor, acum repar o remorcă agricolă ruginită, îi pun petice și gata, să vedem cum iese....ejjejejj acum știu cum o să iasă jajjaj ei bine, salut și mulțumesc megabeat că ai suportat întrebările stupide de la începători, deși să vedem dacă își dau seama că problemele nu se rezolvă aici, se pot oferi doar îndrumări, că trebuie să rezolve singuri problemele, măcar încurajare pentru toți cei legați.... hehehe