Căutare MDM

Buletin

Defecțiune ambreiaj Nissan Patrol

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2034 prin manual-mecanic
Defecțiune ambreiaj Nissan Patrol Publicat de manual-mecanica
:( Salut tuturor, am un Nissan Patrol 260. Am schimbat pompa de ambreiaj și cilindrul cu unele noi și pedala tot atinge fundul tot timpul. Poate cineva să-mi dea niște îndrumări? Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2044 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect : Defecțiune ambreiaj Nissan Patrol
Acum iarna, deși poate părea o prostie, dacă lichidul pe care îl ai este vechi, ți se poate întâmpla. Mi s-a întâmplat și mie cu frâna, am schimbat lichidul și gata. Dacă nu ai nicio scurgere și spui că ai schimbat pompa, va trebui să demontezi ambreiajul. Defectul poate fi în interior și, dintr-un anumit motiv, nu se mai întoarce. Îmi pare rău.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2052 prin manual-mecanic
Aerisiți din nou tot lichidul de ambreiaj, asigurați-vă că rămâne dur, verificați manșonul de legătură cu cilindrul ambreiajului, care de obicei este perforat și pierde lichid prin el.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2063 prin manual-mecanic
Primul lucru de făcut este să vă asigurați că partea mecanică a ambreiajului este în regulă. Pentru a face acest lucru, ridicați pur și simplu o roată din spate, cuplați o treaptă de viteză și țineți apăsată pedala de ambreiaj.

Dacă nu se aud zgomote neobișnuite și roata care rămâne ridicată nu patinează, ansamblul discul, butucul și rulmentul ambreiajului funcționează mai mult sau mai puțin bine (rețineți că asta nu înseamnă că nu este uzat sau parțial blocat).

După ce ne asigurăm că cel puțin butucul și rulmentul ambreiajului sunt în regulă, vom trece la partea hidraulică.

Mai întâi, va trebui să aerisim circuitul, așa cum subliniază pe bună dreptate juancarlos, și să ne asigurăm că nu există scurgeri de lichid nicăieri.

Dacă nivelul rămâne scăzut și pompa este nouă, fie aveți aer, fie garniturile cilindrului sau pompa permit trecerea fluidului dintr-o parte în alta a pistonului.

Cu cele mai bune gânduri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2091 prin manual-mecanic
Este posibil să ai o problemă cu amortizorul sistemului hidraulic al ambreiajului. Este un dispozitiv care amortizează vibrațiile din pedala de ambreiaj. Are un purjator și uneori trebuie aerisit. Este situat în compartimentul motorului, pe partea dreaptă. Dacă urmărești tubul care iese din pompă, îl vei găsi. Cu stimă.