Căutare MDM

Buletin

Resetarea martorului luminos de schimb de ulei la Land Cruiser din 2007

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #20130 prin manual-mecanic
Salut tuturor, știe cineva cum pot reseta martorul care indică necesitatea schimbului de ulei la Land Cruiser-ul meu din 2007? Este un comutator galben aprins pe indicatorul de nivel al combustibilului.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #20131 prin manual-mecanic
Bună ziua, nu am unul pentru acel model anume. Îmi puteți spune despre un alt model care ar putea fi de ajutor? Puneți contactul, apăsați butonul de pe bord pentru a activa trip-ul. A, opriți contactul, apăsați din nou butonul și țineți-l apăsat. Puneți contactul, țineți-l apăsat timp de cel puțin 5 secunde până când apare 000000. Dispare pentru o secundă și activează din nou trip-ul. A, apoi martorul luminos pentru schimbul de ulei ar trebui să se stingă. Dacă da, eliberați butonul și opriți contactul. Sper că acest lucru vă ajută. Cu cele mai bune urări!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #20171 prin manual-mecanic
Bună dimineața.
Perfect, a funcționat. Mulțumesc foarte mult.:woohoo: