Căutare MDM

Buletin

EȘEC PARTENER DW8 1.9

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20114 prin manual-mecanic
EROARE PARTENER DW8 1.9 Publicat de manual-mecanica
:) SALUT TUTUROR, SUNT DIEGO, IUTAȚI-MĂ DACĂ SPUN CEVA CE NU AR TREBUI. PROBLEMA E CĂ SUNT NOU. AM VRUT SĂ VĂ ÎNTREB, AM O DEFECTIUNE LA PEUGEOT PARTNER 2004 CU UN MOTOR DIESEL DW8 1.9. CÂND CONECTEZ SENZORUL DE TEMPERATURĂ A APEI, ESTE VERDE ȘI ARE 2 PINI, CARE ESTE SITUAT ÎN FAȚA REZERVORULUI DE MOTORINĂ. MOTORUL ÎNCEPE SĂ ZÂRNĂIE ȘI SĂ UMEASCĂ. ÎL DECONECTEZ ȘI FUNCȚIONEAZĂ PERFECT. AM ÎNCERCAT DEJA SĂ SCHIMB SENZORUL ȘI ESTE TOT LA FEL. VĂ MULȚUMESC FOARTE MULT.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20118 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: DW8 1.9 EROARE PARTENER
Salut Diego. Verifică firele senzorului; probabil sunt expuse și ating pământul.
PS: Dacă scrii cu majuscule, fie ȚIPI, fie ești FURIOS.
Mult noroc...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20245 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: DW8 1.9 EROARE PARTENER
Scuze, nu știam despre majuscule. Nu am vrut să jignesc pe nimeni. În ceea ce privește senzorul, acesta funcționează cu o intrare de 12V și reglează ieșirea în funcție de temperatură. Este vorba de tensiunea pe care o trimite către computer.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 9 luni #51710 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la DW8 1.9 PARTNER FAILURE
Scuzați-mă dacă greșesc. Este prima dată când interacționez cu pagina, deși sunt abonat de mulți ani. Nu știu dacă acesta este locul potrivit pentru a pune o întrebare. Trebuie să știu din ce an a venit Partner 1.9 d cu ECU pentru că încerc să cumpăr unul.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 8 luni #51762 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la DW8 1.9 PARTNER FAILURE
Din 2003 în țara mea depinde foarte mult de unde ești. Cu stimă.