Căutare MDM

Buletin

ÎNLOCUIRE SUPORT MOTOR INFERIOR SPATE SCENIC

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #20076 prin manual-mecanic
ÎNLOCUIRE SUPORT MOTOR INFERIOR SPATE SCENIC Publicat de manual-mecanica

Am un Scenic Diesel 1.9 RXE și trebuie să schimb suportul inferior al motorului (piciorul), care se numește bielă, care este o piesă ce arată ca o bielă și este răsucită la mijloc.

Aș dori ca cineva să-mi trimită o vedere explodată ca să știu cum se instalează și cum ar trebui să-l înlocuiesc (să-l scot pe cel vechi și să-l pun pe cel nou). De asemenea, trebuie să știu ce măsuri de precauție ar trebui să iau, cum ar fi dacă ar trebui să pun un suport sub motor în cazul în care cade la demontarea piesei și, prin urmare, nu pot înlocui cel nou etc.
Știu că înlocuirea nu durează mai mult de 20 de minute și aș face-o în garajul meu, ca să nu am groapă sau unelte speciale, în afară de uneltele mele. Am nevoie de unelte speciale?

Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #20077 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: ÎNLOCUIREA BAZEI INFERIOARE SPATE A MOTORULUI LA SCENIC
Stimate domn, nu aveți nevoie de unelte speciale, doar de un cric pentru a ridica mașina pe partea stângă.
Are doar două șuruburi, unul care prinde cutia și celălalt caroseria. Nu vă faceți griji, nu va cădea sau ceva de genul; acel suport este folosit pentru a împiedica motorul să se balanseze atunci când schimbă vitezele. Când acel suport se rupe, se vede în schimbătorul de viteze; când introduceți viteza și schimbați, maneta se mișcă exagerat.
Sper că acest lucru vă ajută.
Cu cele mai bune gânduri

José Capdevila,
Taller Auto & Arte

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.