Căutare MDM

Buletin

Am un Optra cu o problemă cu transmisia.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #20042 prin manual-mecanic
Am un Optra cu o problemă la transmisie. Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, în primul rând, aș dori ajutor cu codul pe care îl afișează Optra mea. Este vorba de eroarea circuitului P1779_TCIL. Căutând pe internet, am găsit doar codul legat de transmisie, iar codul de eroare este 6009. Oricine are informații ar fi foarte recunoscător.

Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #20062 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am un Optra cu o problemă cu transmisia
Salut, mie mi se pare că e un senzor de injecție. Ce mașină spui că e?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #20083 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am un Optra cu o problemă cu transmisia
Bună ziua, crezi că ar putea fi injectoarele? Mașina este un Optra Desint din 2008. Calculatorul afișează următorul cod: Circuit P1779_TCIL defect, care conform informațiilor obținute de pe internet este legat de transmisie, dar nu știu ce anume îl cauzează...

Dacă mă poți ajuta, ți-aș fi foarte, foarte recunoscător.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #20089 prin manual-mecanic
Bună ziua, acest model nu se vinde în Europa, dar acronimul T CIL înseamnă poziția cilindrului, adică trebuie să mă gândesc la poziția senzorului cilindrului. Îmi pare rău, dar programul meu nu poate găsi această eroare. Cu cele mai bune gânduri.