Căutare MDM

Buletin

problemă cu ambreiajul

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni - Acum 14 ani și 5 luni #19999 prin manual-mecanic
problemă ambreiaj Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, studiez mecanică (ucenic), am schimbat motoare și cutii de viteze, dar toate cu tracțiune față. Acum am un BMW 318 TDS din 1996. Are o problemă, când apăs pedala de ambreiaj și o bag în viteză, pedala este complet apăsată și mașina începe să se miște, e ca și cum aș fi eliberat pedala de ambreiaj, dar o am apăsată complet. Sunt zile când apăs ușor pedala de vreo 4 ori și devine mai greu. Și la mașinile cu tracțiune spate, trebuie să demontezi și motorul pentru a demonta cutia de viteze? Din moment ce am văzut că e cam complicat. Sper în ajutorul vostru.
Ultima editare: acum 14 ani și 5 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #20012 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: problemă ambreiaj
Salut Manuel, ai aer în circuitul hidraulic al ambreiajului, din cauza pierderii de lichid, a unei pompe principale a ambreiajului defect, a unei pompe principale a ambreiajului sau, mai frecvent, a lipsei de lichid. Pentru a demonta transmisia, nu trebuie să demontezi motorul; slăbești transmisia, schimbătorul de viteze, suportul sau suporturile cutiei de viteze. Fixarea motorului cu penă este o modalitate bună de a slăbi țeava de eșapament. Este o lucrare minoră dacă se slăbește. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #20030 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: problemă ambreiaj
Ar putea fi o scurgere de lichid hidraulic (DOT3 DOT4) pentru care aș recomanda să faci o verificare bună a pompei principale care este atașată la pedala de ambreiaj și să verifici dacă nu există scurgeri. Cel mai probabil va trebui să o schimbi deoarece pierde presiune intern din cauza uzurii „ventuzelor” și de aceea se uzează pedala (începe cu pedala apăsată).