Căutare MDM

Buletin

Salut tuturor, bună dimineața!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19945 prin manual-mecanic
Salut tuturor, bună dimineața! Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, sunt nou pe acest forum.
Acum aproximativ o lună am cumpărat un Pointer din 2001, dar este cam enervant. Are mai multe probleme. Una dintre ele este că rămâne pe accelerație când opresc. Am spălat deja injectoarele și senzorii din corpul clapetei de accelerație, dar problema persistă. Dacă cineva mă poate ajuta, aș aprecia anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #20017 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Bună ziua tuturor, bună dimineața!
Salut Raponcho,

verifică ECU-ul pentru coduri de eroare. Dacă poți citi date live cu un scaner, fii atent la TPS. Dacă ai curățat deja supapa IAC (cea pentru ralanti), va trebui să verifici dacă a intrat aer din cauza unui furtun spart, a unei garnituri defecte etc. Cu un scaner, poți citi valorile sondei lambda pentru a detecta un amestec sărac din cauza pătrunderii de aer (scurgere). Un alt lucru mai simplu de făcut este să verifici sincronizarea aprinderii.
Spune-mi cum te descurci. Salutări din Chiapas.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #20028 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Bună ziua tuturor, bună dimineața!
Salut prietene, în afară de ce spune colegul, dacă mașina ta este echipată cu sistemul EEC IV, verifică dacă senzorul de viteză funcționează corect. Când nu funcționează corect, apare acest tip de defecțiune. Spune-ne ce descoperi. Cu cele mai bune gânduri.:)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #20029 prin manual-mecanic
Salut, nu am scanat-o încă. Sincer, merg cu o trăsură. O voi face în weekendul acesta. Mulțumesc pentru răspuns. Ceea ce nu am înțeles este verificarea sincronizării aprinderii. Ce vrei să spui? Mulțumesc!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #20034 prin manual-mecanic
Mă refer la faptul că cureaua de distribuție nu sare un dinte sau mai mult. Pentru a verifica asta, ar trebui să pui primul cilindru în punctul mort superior (PMS) și să verifici dacă marcajul corespunzător de pe arborele cu came se potrivește și cu poziția PMS. Mult succes.