Căutare MDM

Buletin

Ford Mondeo accelerează singur

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 7 luni #2004 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect : Ford Mondeo accelerează singur
Aș aprecia dacă ați putea face fotografii senzorului pe care îl deconectați. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 7 luni #2005 prin manual-mecanic
exact cea pe care am deconectat-o este cea neagră de la corpul clapetei de accelerație, supapa de mers în gol este corectă, am demontat-o deja, am curățat-o și burdufurile nu sunt sparte pentru că am turnat lichid de curățare a frânelor pe o parte și nu a trecut pe cealaltă, când am conectat-o la curent cu supapa în mână s-a mișcat când am pus contactul, mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 7 luni #2008 prin manual-mecanic
Atunci încearcă să înlocuiești TPS-ul, dar mai întâi află cât costă, deoarece îl pot vinde cu corpul de injecție complet. Verifică-i valoarea, dar cred că e cam mare. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 7 luni #2010 prin manual-mecanic
Am întrebat deja prețul TPS-ului, este 103 euro plus TVA și se vinde individual. Nemulțumit de asta, azi după-amiază am fost la fier vechi și am luat 2 cu 20 de euro. Luni sau marți vă spun dacă asta a fost tot pentru că mâine voi începe să schimb cureaua de distribuție și nu știu dacă o voi termina luni. Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 7 luni #2011 prin manual-mecanic
Bine, spune-mi luni.